Magaret udstiller

Magaret

Udstilling af Margarets malerier i kirkehuset ved Vejstrup Valgmenighed.
Jeg har altid holdt meget af at tegne og male. Det startede ude på landet ved min mor i Zambia, hvor vi børn tegnede på jorden og senere hen i vores skolehæfter. Interessen for at male fortsatte på friskolen og i mine yngre dage på efterskolen og på kunstskolen, hvor jeg for alvor blev bidt af at male.
Jeg var mest produktiv efter min Hf - studenter eksamen og de efterfølgende år. Men de senere år, hvor jeg tog sygeplejerskeuddannelsen havde jeg ikke så meget tid og overskud. Men på nuværende tidspunkt, hvor jeg er blevet mor, har jeg fået en del inspiration til at begynde og male igen. Dette ser jeg frem til i det nye år.
Som I kan se er mine malerier meget forskellige fra hinanden. Der er lige fra de abstrakte til portrætter. Nogle af dem er inspireret fx Afrafrika, Trampedach, Degas og egen fantasi. Det er akrylmaling jeg har brugt, men jeg kunne godt tænke mig at prøve oliemaling på et tidspunkt.
De er malet i en periode i mit liv, hvor jeg har mistet nogen, jeg har holdt utrolig meget af, og de sidste malerier jeg har malet er en tid, hvor jeg har fundet glæden og kærligheden. Man kan sige, at male for mig har været en form for terapi, at bearbejde mine tanker og følelser. Men således også at udtrykke min glæde, som jeg oplever nu ved at jeg er blevet mor, som er en fantastisk og ubeskrivelig gave!
Hvis der er nogen der er interesseret i malerierne, så er nogle af dem til salg og der er desuden mulighed for en efter bestilling. Prisklassen ligger fra 165 kr. for de mindste malerier og de store 3600 kr.
I kan kontakte mig på dette tlf. nr. 30 23 81 24 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mange hilsner
Margaret Kalimina Ullerup