Fortælling - "Grundtvig & Kvinderne

KategoriArrangement
Last Date
05 Oktober 2021 19:30 - 23:00

”Grundtvig var en spændende mand, og når man sætter ” & Kvinderne” bagefter, bliver det rigtig spændende!
Tirsdag d.5.oktober kl.19.30, gæster ”Grundtvig” Vejstrup Valgmenighed.
Hele uge 40 er der fortællefestival i Svendborg kommune, og ”FEST” lægger deres konference hos os. Hele Sydfyn bliver én stor oplevelse med mundtlig fortælling, workshops og international konference for og med fortællere fra hele Europa.

I valgmenigheden får vi fornøjelsen af én af de bedste fortællere og desuden danser og leder af fortælleakademiet på højskolen Mors, nemlig Else Mathiassen, tidligere leder af Vestjyllands Højskole, ledsaget af pianist Karen Sørensen og trompetist og komponist Torben Lassen.
I deres preformanceforedrag, vil de gennem tekster fra Grundtvigs sange, musik, fællessang og fortællinger fra hans liv, frembringe billeder af mennesket Grundtvig, set i lyset af de 8 meget forskellige kvinder, der inspirerede ham.
Velkommen til en interessant aften med en anderledes fortolkning af Grundtvig, som i den grad har sat sit præg på vores samfund – også i dag.
Entré 50 kr., Dørene åbnes kl.19. Vil du være sikker på en plads, kan der købes billet på forhånd ved henvendelse til Lone Arntzen på tlf.nr. 40255382.

Lone A.