Referat Generalforsamling/Årsmøde 2022
Den ordinære generalforsamling/Årsmøde
Generalforsamling/Årsmøde 2022
Mandag d.21.marts kl. 19 i kirken
1: Valg af dirigent
2: Valg af stemmetællere
3: Menighedsrådets beretning
4: Regnskab og budgetforslag
5: Valg til menighedsrådet
6: Valg af suppleanter
7: Valg af revisor
8: Behandling af indkomne forslag
9: Eventuelt
GENERALFORSAMLINGEN:
Deltagerne synger ”Denne er dagen, som Herren har gjort”.
Velkomst ved Lone Arntzen: Lone byder velkommen og udtrykker, at det er dejligt at se alle, som er her i aften. Og så er det, som det står i vedtægterne, ”så tæt på kirkens fødselsdag som muligt”. Kirkens fødselsdag er i dag, den 21. marts, som i 1875 var Palmesøndag, den dag menigheden 1. gang holdt gudstjeneste i kirken. Lokaliteten er nem i år. Vi kan være i vores egen kirke. Alle har fået uddelt ved døren et folder med dagsorden, regnskab, vedtægter og de sange, André har valgt, at vi skal synge. Stemmesedlerne ligger parat på bordet, hvis der vil blive brug for disse. Indkaldelse, dagsorden og regnskab er desuden i kirkebladet og på hjemmesiden. Vedtægterne ligger desuden også på hjemmesiden. Efter generalforsamling serveres en sandwich og vand, og der vil være tid til snak om, hvad man har på hjerte og gerne vil dele med andre, idéer til menighedsrådets og udvalgenes arbejde.
Antal deltagere: 15
Lone nævner, at Eva Isager er udpeget til referent. Tidligere lærer på Vejstrup Efterskole.
Pkt. 1: Valg af dirigent
Menighedsrådet vil gerne foreslå Karsten Isager, som også har været lærer på Vejstrup Efterskole – lige så længe som Eva – og uden tvivl lige så vellidt. Der efterspørges andre kandidater. Karsten Isager er valgt, og ordet gives til dirigenten, der takker for valget.
Dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt, idet den ifølge vedtægt paragraf 13 afholdes i marts, så tæt på kirkens fødselsdag som muligt samt indkaldes ifølge vedtægterne mindst 14 dage i forvejen.
Dirigenten gennemgår formaliteterne i generalforsamlingens forløb ift. vedtægterne:
Generalforsamlingen er bekendtgjort på Valgmenighedens hjemmeside, i kirkebladet ”Vinter 2021-22”, gentaget i ”Forår/sommer -22”, bekendtgjort i Ugeavisen 24. februar og i FAA 25. februar2022.
Indkomne forslag, med vedtagelse for øje, skal være formanden i hænde senest 4 uger før generalforsamlingen afholdes.
Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uden hensyn til antal fremmødte.
Beslutninger træffes ved alm. stemmeflertal – ethvert medlem over 15 år er stemmeberettiget.
Skriftlig afstemning sker, når én i forsamlingen ønsker det.
Større reparationer, køb og salg af fast ejendom, optagelse af lån, samt byggeprojekter skal godkendes på generalforsamlingen.
Generalforsamlingen er valgmenighedens øverste myndighed.
Dirigenten konstaterer: Ingen indkomne forslag.
Pkt. 2: Valg af stemmetællere
Ove Rosenberg og Niels Østergaard vælges som stemmetællere.
Pkt. 3: Menighedsrådets beretning
Dirigenten giver herefter ordet til Lone Arntzen.
Lone starter med at præsentere menighedsrådet: Lone Arntzen, Elsemarie Hoffmann, Lene Isager, Per Steen Hansen, Vibeke Søndergaard, Anne Tingager, Esben Jensen
Fraværende til generalforsamlingen: Anne Tingager, Esben Jensen, Vibeke Søndergaard
Menighedsrådets beretning fremlagt af Lone Arntzen (bilag 1)
Velkommen til Årsmøde/ Generalforsamling.
Hvor er det dejligt at se alle jer, som er her i aften. Vi er deltagere, og det er = % af menighedens medlemmer: 424.
Og så er det, som der står i vedtægterne, ”så tæt på kirkens fødselsdag som muligt”, fødselsdagen er i dag d.21.marts, som i 1875 var Palmesøndag, den dag menigheden 1.gang holdt gudstjeneste i kirken.
I år har vi heller ikke skullet ændre planlagt dato og lokalitet, som det har været nødvendigt de 2 foregående år. Det er bare så godt.
Helt praktisk, så har alle fået Lenes folder med dagsorden, regnskab, vedtægter, et lille bundt stemmesedler og de sange André har valgt at vi skal synge.
Indkaldelse, dagsorden og regnskab er desuden i det seneste kirkeblad.
Det samme + vedtægter ligger på hjemmesiden.
Når generalforsamlingen formelt er færdig og snakken går om, hvad man har på hjerte og gerne vil dele med andre, sådan helt udenfor paragraffernes rammer, men måske alligevel med et par idéer til menighedsrådets og udvalgenes arbejde, så byder Elsemarie på en lille sandwich og en vand.
Det var det praktiske.
Allerførst; Tak til Eva Isager, som er vores referent i år og som mange allerede kender for en masse godt, b.la. for tiden som lærer på Vejstrup Efterskole i rigtig mange år.
Før vi går videre med menighedsrådets årsberetning, vil jeg gerne præsentere menighedsrådet. Desværre er Esben Jensen ikke med i aften, han er ramt af influenza.
Pkt. 3. Årsberetning:
Til forskel fra sidste år er årsberetningen ikke formandens, men menighedsrådets, det var én af ændringen i vedtægterne vi vedtog ved sidste generalforsamling. Under pkt. 8 ”Eventuelt” vil nogen fra menighedsrådet/medarbejderne fortælle lidt – eller meget, om det de arbejder mest med.
Derfor er beretningen ikke så lang, men der er rig mulighed for at stille spørgsmål til beretningen og efter dét der fortælles under pkt. 8.
Ved sidste års g.forsamling d.14.juni troede vi, næsten, på at nu var vi tilbage på sporet igen – der hvor vi kunne planlægge og gennemføre alt det vi gerne ville byde ind med af gode oplevelser, men den gik ikke!
Når jeg læser tilbage i de 3 sidste kirkeblade, er der så meget godt, som er blevet udsat eller aflyst, at jeg glæder mig så meget mere, til vi kan sætte det på programmet igen og bare OPLEVE!
Hvordan ”normale tilstande” er, har vi næsten glemt.
Normal er tilværelsen alligevel heller ikke nu, vi mærker krigens lange arme, men vi kan gøre godt for dem som kommer til os og har brug for hjælp. Vi kan gøre godt ved også at huske på og tænke over, hvad vi siger, når vi omtaler andre – alle har brug for tryghed og for at være ”nogen” der er brug for. Ingen børn eller voksne har brug for at høre sig omtalt som ”de onde” bare fordi de er født og opvokset, eller har rødder der, hvorfra konflikten udspringer.
Krig er altid ulykkeligt, ødelæggende og umenneskeligt. Jeg håber at vi, herfra hvor vi er, vil huske at se hinanden som medmennesker og at være der for dem, som har brug for hjælp, uanset om vedkommende er fra Sydfyn eller Kap det Gode Håb eller et helt tredje sted.
Men tilbage til denne forsamling og statistikken:
Som der står på bagerste side i regnskabet, så var vi i 2021, 421 medlemmer, det er en nedgang på 11 i forhold til 2020, men før vi går helt i koma over dét, var det en idé at se på, hvordan fordelingen mellem børn og unge under 18 og myndige medlemmer er, når man sammenligner de 2 år;
antallet af myndige er nemlig steget fra 343 i 2020 til 352 i 2021, en stigning på 9 og 20 unge har i samme periode meldt sig ud. At unge vælger at ”holde pause” og kommer igen senere, er en tendens vi har set i flere år og det er sådan det bare er. Vi er en valgmenighed – man vælger at være med – man er det ikke som en selvfølge – og det synes jeg, personligt, egentlig er sundt nok. Og så glæder jeg mig til den dag de samme unge eller nogle andre, vælger valgmenigheden til igen.
I indeværende år har yderligere 7 valgt at være med og 4 har valgt noget andet. Det går alligevel den rigtige vej.
Lørdag d.14.maj er en festdag af de helt store. Det er nemlig dagen hvor 5 skønne unge mennesker sætter punktum for konfirmationsforberedelsen. Det har været et forløb med coronaafbrydelser, men så meget mere intenst er det, når de har været sammen. Og hvis I ikke allerede har set det, så læg lige mærke til deres ”symbol”, fisken, som de har lavet med forårsblomster i græsset på hjørnet af Landevejen/Brudagervej.
I ugen efter Påske tager de på dannelsesrejse til Irland sammen med Anders, Elsemarie og nogle forældre – og jeg må komme med! jeg glæder mig så meget til at være med på deres hold og til at opleve det smukke land og se det sammen med dem og lidt med deres øjne.
Begravelser/bisættelser.
Vi har sagt farvel til 4 medlemmer siden juni – 21.
De er savnet og dukker tit op i tankerne, nogen har man kendt godt, andre måske kun lidt, men alle var de en del af et fællesskab.
Vi vil mindes dem ved Allehelgens – gudstjenesten, søndag d.6.november.
Dåb og Vielser: Vi har haft 1 vielse og ingen dåb.
————————————————————————-
Efter 14. juni sidste år har vi haft arrangementer med alt det vi plejer og ikke kan undvære; Sommermøde – Arbejdsdage i juni og september – Månedssang – Vandretur, fælles m vores nabokirker – Kridtcirklen, som har kørt i sin egen boble af frygtløse kvinder og en enkelt mand, upåagtet af div udefrakommende ting, så som coronarestriktioner (ingen blev smittet!) Det store Årsmøde i Bovlund/Rødding Frimenigheder var en god oplevelse i september – og De Blå perler, vores Maratonsangdag i Svendborg, var som altid 3.lørdag i august, det er den så også i år.
og så de nye tiltag:
5.september mødtes vi nogle stykker med Jonna Maintz, som er en af de mange frivillige tovholdere i Vejstrup Forsamlingshus. Vi ville nemlig gerne holde Høstfest sammen med forsamlingshuset og de var straks med på idéen. Det blev en dejlig dag, med gudstjeneste, frokost, æblekagekonkurrence og dans til spillemandsmusik v. Frey, Anna, Asta og en spillemandskollega.
Fastelavnsfejringen var også et vellykket fællesprojekt, med mange deltagere.
Det er i det hele taget dejligt, at der er interesse for at være sammen om de projekter, som har fælles interesse. Og bare sådan, i det hele taget! Det har virkelig været et godt samarbejde og bliver spændende at udvikle videre på.
Et 3.fællesprojekt, som er Svendborg Museums opfindelse, er Den Sorte Box, som de fleste nok kender. Det er en rigtig god idé museet har fået, det med at bringe en egns eller en bevægelses historie til det område historien handler om.
Den Sorte Box stod ved forsamlingshuset fra 15.september, 4 uger frem, og omhandlede Grundtvigianernes indflydelse i Vejstrup og omegn – for os blev det en god lejlighed til at grave i historien og den tid, da rigtig meget blev anderledes, både for vores egn og i landet som sådan.
Vi arbejder stødt videre med de projekter vi har gang i: registrering af gravstenene i Lunden, Karen Rosenberg er fotograf på det projekt – Materialepladsen mellem kirkegården og Lunden skal vi gerne have i gang i dette år – Den nye Hjemmeside bliver snart sat i gang, eller sendt i æteren, med hjælp fra Dennis Knappe – Tommy Christensen, som er tidligere leder af Svendborg Kirkegårde, har lavet en fin arbejdstegning til brug for den langsigtede omlægning af kirkegården vi er begyndt på. Vi har nogle eksemplarer af tegningen med, hvis nogen vil se den bagefter. Tegningen er udarbejdet så den er i fin samklang med renoveringen af kirken og det nye kirkehus, hvortil vores arkitekt, Steffen Søby, har tegninger under udarbejdelse.
Som før lovet, indbydes der selvfølgelig til Visionsmøde, hvor også Steffen Søby og vores bygningsingeniør Niels Hammerich er med, så snart vi har noget at vise på det område.
Vedligeholdelsesplanen for vores bygninger følges, nogenlunde – meget afhænger af håndværkernes tid og hvordan projekterne passer ind med hinanden.
Et par indbydelser er der her til sidst:
Vi har en ”julekoncert” med Storekor fra Odense til gode – julekoncerten røg i coronamøllen, men er nu genopstået som den dejligste Forårskoncert, som kan høres her d.6.april kl. 19.30. I kirkebladet står kl.19 – det er min fejl. Medlemmerne af koret har det som alle andre, skal hjem fra arbejde, have lidt mad, og så hertil, varme op – og så er de klar – kl.19.30.
Pinsen er lysegrøn og fuld af løfter om en uendelig sommer.
2.Pinsedags –gudstjenesten er hos os i år, så alle sejl skal sættes til. Frey får opgaven med Fælleskoret/Kollegakoret, som jeg hører ansatte ved vores nabokirker se frem til, det gør vi også. Og kirken og Lunden skal pyntes osv.,
Lørdag D.25.juni har Ubberup Valgmenighed og Grundtvigske Valg – og Frimenigheder indbudt til Årsmøde. Det årlige fællesmøde plejer at være en god oplevelse og de har sammensat et varieret og spændende program. Årsskriftet kommer inden Påske. Jeg håber, at vi er en del, som kan være med, selv om jeg godt kan se det uheldige i datoen, som falder sammen med DGI Landsstævnet, som jo er her i Svendborg kommune. Måske er der ikke så mange idrætsforeningsfolk i Ubberup, at de har tænkt det ind i planlægningen.
En tilføjelse: UNDSKYLD til Ubberup Valgmenighed og Grundtvigske valg – og Frimenigheder. Jeg har blandet datoer sammen! Selvfølgelig har I styr på, hvornår
DGI-landsstævnet finder sted – der er jo først indmarch og festlig åbning d.30.juni.
Måske mødes vi også dér. Lone A.
Til allersidst vil jeg på menighedsrådets vegne gerne sige TAK for hjælp, kommentarer, idéer til vores arbejde, roser til vores ansatte, dem – roserne – bringer vi meget gerne videre.
Og tak til alle jer, som gør det muligt at udvikle og vedligeholde vores fælles kirke. Uden jeres ihærdighed og aldrig svigtende hjælp og ansvarlighed, var det ikke muligt.
Og selvfølgelig tak til vores inspirerende og dygtige ansatte, og vores frivillige, som passer blomster, kirkeklokke, hjemmeside, ser til at regnskabet stemmer, bager kager og alverdens andre nødvendige ting og tak fra mig til resten af menighedsrådet for støtte, inspiration og godt samarbejde; at være med i det selskab er aldrig kedeligt! Det samme gælder for øvrigt Personalemøderne.
Føler nogen sig forbigået, er det ikke med vilje, jeg nyder hvert eneste møde og er taknemmelig for alt I bringer til torvs.
TAK.
Som afslutning på generalforsamlingen siger vi TAK til jer som er her og som er med til at lægge retningen vi skal gå i vores fælles arbejde.
Og en stor tak til Per for dine år i menighedsrådet – du er altid inspirerende at være sammen med, dét du kommer med er ikke ”varm luft”, der ligger indsigt og praktisk erfaring i alt du bringer frem – og det har vi brug for.
Vi vil gerne sige ordentligt tak ved en lidt senere lejlighed. Lad os snakke om det bagefter.
Og velkommen til Pers afløser, Rikke Bekker; det er dejligt at du vil være med, vi glæder os til samarbejdet og hvad nyt det kan bringe.
En hånd til dem begge –
Og så er Elsemarie klar med sandwich og vand og vi er klar, hvis I skulle have uafklarede spørgsmål.
Der var ingen kommentarer til beretningen. Og dirigenten konstaterer at beretningen tages til efterretning.
Pkt. 4: Regnskab og budgetforslag
Dirigenten giver ordet til regnskabsfører Lone Rosager. Hun gennemgår regnskabet. Dog vælger Lone kun at gennemgå de vigtigste punkter, idet regnskabet har stået både i kirkebladet og på hjemmesiden. Lone gennemgår ”budgetforslag til orientering”.
Resultatopgørelse fremlagt af Lone Rosager (bilag 2)
Der var ingen kommentarer.
Regnskab for 2021 med revisionspåtegning og budgetforslag til 2022 kan tages til efterretning.
Pkt. 5: Valg til menighedsråd
På valg er:
Else Marie Hoffmann: modtager genvalg
Vibeke Søndergaard: modtager genvalg
Per Hansen: modtager ikke genvalg
Man vælges for 3 år.
Menighedsrådet skal ifølge vedtægterne skriftligt modtage forslag til menighedsrådsmedlemmer. Menighedsrådet har modtaget ét forslag.
- Rikke Bekker.
Elsemarie Hoffmann fra menighedsrådet foreslår Rikke Bekker og udtrykker, at hun kender Rikke fra Øster Åby Friskole, både som elev og forældre. Elsemarie Hoffmann giver Rikke sin fulde støtte.
Rikke Bekker udtrykker, at hun er kommet i Vejstrup Valgmenighedskirke gennem mange år. Valgmenighedskirke har fyldt meget i hendes liv. Mange i hendes familie har tilknytning til valgmenighedskirke.
Ingen af generalforsamlingens deltagere ønsker skriftlig afstemning.
Valgt blev Elsemarie Hoffmann, Vibeke Søndergaard og Rikke Bekker. Valgt ved håndsoprækning.
Fællessang: Med store undrende øjne går jeg
Pkt. 6: Valg af suppleanter:
På valg er:
Niels Nyholm: modtager genvalg, foreslået og valgt
Mette Quist: modtager genvalg, foreslået og valgt
Valgt blev Niels Nyholm og Mette Quist.
Pkt. 7: Valg af revisor
To folkevalgte revisorer vælges på skift for 2 år.
På valg er: Bjarne Isager
Bjarne Isager modtager genvalg og er valgt.
Pkt. 8: Behandling af indkomne forslag
Der er ingen indkomne forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen.
Pkt. 9: Eventuelt
- Lone Feldingbjerg Nielsen får ordet for at fortælle om ”Livets gang på kirkegården”. Lone elsker at gå derude, arbejde og høre fuglene synge. Kirkegården skal med tiden gøres nemmere at holde ved at etablere større arealer med græs og blomster. Tomme arealer skal beplantes. Mindestenene skal samles og cirkulære urnepladser med træ i midten er på tegnebrættet. Herudover hyggekroge med borde og bænke. Tommy Christensen fra Svendborg Assistentkirkegård har været behjælpelig, og sammen med ham er udfærdiget en spændende plan for en spændende fremtid. Lone håber, at menighedens medlemmer vil støtte, støtte ideer for kirkegård og kirke. To gange om året er der arbejdsdage. Der kommer via nyhedsbrev besked om den førstkommende arbejdsdag.
Lone Feldings indlæg
Jeg vil fortælle lidt om, hvad der sker på kirkegården.Nu har jeg været her 1 år og er meget glad for jobbet.Kirkegården skal med tiden gøres mindre arbejdskrævende og alligevel være smuk.Kirkegårdsparken: Den del af kirkegården som vender mod Landevejen.
Der er sået græs på gangstierne mod øst, ned mod Landevejen og der er lavet blomsterbede på de tomme gravsteder.Kirken har nogle gravstene over kirkens grundlæggere. De gravstene skal placeres samlet og smukt i parken, med en forklaring om kirkens grundlæggelse.Der er en del tomme arealer som med tiden skal omlægges (– se planen over kirkegården -) og plantes til. Der skal også være urnegravsteder i cirkler med et træ i midten.
Der skal etableres hyggekroge med borde og bænke, så man kan nyde sin medbragte mad, med udsigt over den smukke kirkegård, det omkringliggende landskab og Langelandsbæltet.I forbindelse med ønsket om at ændre kirkegården, har vi haft besøg af Tommy Christensen, tidligere leder af Assistents Kirkegård i Svendborg.
Arbejdsplanen over kirkegården har Tommy lavet efter gennemgang og snak om, hvilke ønsker vi har til kirkegårdens fremtid – hvad skal den kunne ud over at være kirkegård – park med rekreative områder og smuk placering af bevaringsværdige gravstene – en del af kirken som vejkirke – flere besøgende, også i forbindelse med etableringen af Rosariet.Det er en spændende fremtid vi går i møde, så vi håber I vil være med på rejsen og at vi i fællesskab kan virkeliggøre nogle af de idéer vi har med kirke og kirkegård.Arbejdsdage: Vi ser frem til at holde arbejdsdag 2 x årligt.
Første gang inden Pinse. Nærmere information om hvornår og arbejdets karakter kommer med Nyhedsbrev inden så længe.
Tilmelding til mig.Til slut: Hvis I har overskud af blomsterløg – Bergenia – Hosta og andre stauder, tager vi med TAK imod dem, de kan fint bruges på kirkegården.Har I spørgsmål, er jeg at finde på kirkegården de fleste hverdage – ellers træffes jeg på telefonen. - Elsemarie Hoffmann får ordet for at fortælle om ”konfirmandholdet 2021/22”, der har 5 deltagere. Alle deltager meget interesseret. Temaet er ”fællesskab”, og i den sammenhæng snakkes om bl.a. kirken, kirkens indretning, kirkehandlinger, årets gang og biblens indhold. Desuden ses kortfilm, som også kan være oplæg til diskussion og snak og fællesskaber. Konfirmanderne er på skift kirketjenere til gudstjenesterne sammen med kirkens kirketjener både før, under og efter gudstjenesten. Elsemarie beretter, at de sammen også kommer ud af huset. De har været i Vor Frue Kirke i Svendborg (klokkespil), været i København. Tidligere år også i udlandet. En deltager nævnte der: ”Jeg har aldrig været på en bedre lejrskole”. ”Anders ved alt”. ”Det er lige mig”. Dannelsesrejsen går til Irland i år den 21. april. I Irland skal fællesskab ses imellem katolikker og protestanter. Ja, og tur til Aarhus før konfirmationen den 14. maj skal vi også, fortæller Elsemarie. I Århus besøger vi Moesgaard Museum og Århus Domkirke.
- Steen Pilegaard stiller spørgsmål: Foregik valget til menighedsrådet under pkt. 5 korrekt? Egentlig burde der ikke være noget valg.
Lone Arntzen: Ingen bad om skriftlig afstemning, så kan det næsten ikke være anderledes.
Lene Isager: Hvis det havde været skriftligt – der er tre, så det giver sig selv.
Herdis Iversen: Der står det skal være skriftlig afstemning.
Bodil Granhøj og Lone A.: Hvis der ønskes skriftlig afstemning, gør vi afstemningen om.
Ingen ønskede, at gøre afstemningen om.
Lone A: Menighedsrådet vil tage proceduren op til diskussion.
- Lene Isager får ordet for at fortælle om ”kommende rejser og udflugter”. Tur til Sønderjylland den 17. maj, hvor vi skal være med til at fejre salmedigteren Jens Rosendals 90-års fødselsdag. På nuværende tidspunkt er 33 tilmeldt, hvorfor der er plads til flere.
Lene fortsætter og fortæller, ar der arbejdes på en Samsø-tur.
Turen til Sverige er aflyst, idet rejseprisen er steget 40% i forhold til sidste år.
Derimod arbejdes på en tur til Skotland i foråret 2023. Flere og nærmere informationer kommer i løbet af sommeren 2022.
Nyhedsbrevet sendes stadigvæk ud, og flere kan komme på listen til dette. Er der nogen, der vil på listen?
- Herdis orienterede om ”Onsdagscafé med indhold”. Næste gang den 18. maj.
- Lone A. mindede om litteraturklubben, hvor det i øjeblikket drejer sig om Løgstrup-studiet. Teolog K. E. Løgstrup.
- André Isager: Husk, at vores sangonsdag næste gang er flyttet tilbage til 30. marts. Ellers er sangonsdag den første onsdag i måneden.
- Lone A.: Som formand for Vejstrup Valgmenigheds Foredragskreds stiftet den 6. januar 2021 vil jeg gerne indkalde til generalforsamling efter gudstjenesten den 10. april. I vedtægterne står, at bestyrelsesmedlemmer er på valg hvert 3. år, og da der er 3 medlemmer, er der én på valg. Vedtægterne kan udleveres her i aften, hvis nogen er interesseret. Regnskabet, som Hanne Bønlykke passer, og, som er revideret af Bjarne Isager og Ole Højly, viser et fint overskud på godt 8.000 kr. Er der spørgsmål, er jeg klar efter mødet.
Idet ikke flere fra forsamlingen ønsker ordet, slutter dirigenten med at erklære generalforsamlingen for ophævet, hvorefter Lone A tager ordet.
Lone A.: Som afslutning på generalforsamlingen siger vi tak til jer, der er her, og som er med til at lægge retningen, vi skal gå i vores fælles arbejde. En stor tak til Per Hansen for dine år i menighedsrådet. Du er altid inspirerende at være sammen med. Dét, du kommer med, er ikke ”varm luft”. Der ligger indsigt og praktisk erfaring i alt, du bringer frem – og det har vi brug for. Vi vil gerne sige ordentlig tak ved en lidt senere lejlighed.
Velkommen til Pers afløser, Rikke Bekker. Det er dejligt, at du vil være med. Vi glæder os til samarbejdet og hvad nyt, det kan bringe.
Stor hånd til jer begge.
Så er der sandwich og vand, og vi er klar, hvis I skulle have uafklarede spørgsmål, men først skal vi synge.
Fællessang: Vi henter tidevandet ind
Lone A.: Tak til Karsten Isager for godt arbejde som ordstyrer og ligeledes tak til referenten. Også tak til André for musikken.
Referent Eva Isager
__________________________
Dirigent Karsten Isager
__________________________