E-mail adresser

Nyhedsbrev nr. 3

Godt nyt fra Vejstrup Valgmenighed

Det aflyste fællessang arrangement har nu fået en ny dato – torsdag d. 25. januar kl. 19.

Aftenen er stadig  fællessang i samklang med ” Opsang ” under ledelse af Ulrich Klostergaard.

Vel mødt – tag gerne familie, venner, naboer og andre folk, som kan lide at synge.

Nyhedsbrev 2

Husk fællessang i samklang med ” Opsang ” torsdag d. 11 januar kl. 19.00 – 21.00

I kirken.

Nyhedsbrev 1

Husk der er månedssang på onsdag d. 3. Jan. Kl. 17-18 i kirken.
Da vores gæstevært er blevet forhindret, får i fornøjelsen af Andre' både som vært og pianist.
På gensyn

Kirkeblad - Nyhedsbrev - Mailadresser

Det kirkeblad, du nu læser i rigtig håndholdt papirudgave eller læser på kirkens hjemmeside, dækker 4 måneders gudstjenester og arrangementer.

Sædvanligvis dækker det vores behov for at fortælle om tro og tanker og alt det spændende, som sker i kirkens regi, men det er svært at dække 4 måneder – noget kan blive aflyst eller ændret, og da vi er så heldige at have nogle meget opfindsomme og kreative mennesker iblandt os, kan nyt også komme til.

Derfor vil vi gerne kunne informere endnu bedre. Til den opgave har vi brug for din mailadresse.

Tanken er, at vi efter Nytår sender en mail med relevante oplysninger, altså et nyhedsbrev, til alle, som vil

være med, ca. hver anden uge eller efter behov.

En anden ting: Det vil lette vores forretningsfører, Lone R. Poulsens arbejde meget, hvis hun også har

Vi håber, du har lyst til at være med, og at du synes, idéen er så god, at du sender en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lone A.