Snuk Sommerkoncert 2015

25 unge mennesker fyldte og løftede kirkerummet med både klassiske og rytmiske sange i et fyldigt og flot program. De dygtige og engagerede dirigenter - Poul Chr. Balslev og Ulrich Klostetrgaard - ledte de unge korsangere gennem dejlige sange, og de mange tilhørere på kirkebænkene nød de sprøde, lyse stemmer og blev smittet af den musikalske engagement, som er lagt for dagen i SNUK.

Snuk 1

SNUK 2

SNUK 3

SNUK 4

Flot koncert af SNUK!

SNUK

En næsten fyldt Valgmenighedskirke i Vejstrup fik en musik oplevelse af de helt store ved
Svendborg Nye Ungdoms Kor tirsdag aften. De velsyngende unge menneskers repertoire
spænder vidt fra stille sange til bragende rocknumre og alt med stor entusiasme og
professionel tilgang fra de 21 unge.
Det er sjældent at opleve kor, hvor drengesiden er stærkest repræsenteret, men det var faktisk tilfældet her, 11 drenge!
De to dirigenter, Poul Balslev og Ulrich Klostergaard, med hver sit forskellige valg af repertoire, gjorde koncerten til en afvekslende og spændende musikalsk oplevelse.
Godt gået SNUK – 5 stjerner til jer.

Andre´ Isager