15. søndag efter trinitatis

KategoriGudstjeneste
29 September 2019 09:30 - 12:00

Vores nuværende udstiller i kirkehuset er Lisbeth Svensmark Hulgaard. Lisbeth er opvokset i et lærermiljø. Både hendes far og mor var lærere på forskellige skoler bl.a. på en efterskole i Vestjylland, og senere blev de forstanderpar på Kolt Ældrehøjskole ved Århus. Lisbeth er uddannet på Den Frie Lærerskole i Ollerup, og efter uddannelsen blev hun og hendes mand, Hans, ansat som lærerpar på Skørbæk Ejdrup Friskole i Himmerland. Senere blev de ledere på Vester Skerninge Friskole, og de sluttede deres lærergerning som forstanderpar på Kolt Ældrehøjskole.

Lisbeth underviser i seniorhøjskolen i Gudme og har sangtimer i Lundeborg. Derudover tager hun rundt i hele landet og holder foredrag Lisbeth har mange interesser.Hun holder meget af at male, at lytte til musik og at læse. Hun nyder også sin have og sin store familie, der bl.a. tæller 19 børnebørn.

Lisbeth er næstformand og kontaktperson i Gudme-Brudager sognes menighedsråd samt medlem af ældrerådet i Svendborg. Kom og hør hendes spændende fortælling om billederne i kirkehuset søndag den 29. september efter gudstjenesten kl. 10.00

Elsemarie Hoffmann