Løvfaldskoncert

KategoriArrangement
Last Date
11 September 2019 19:30 - 19:30

“Løvfaldskoncert”

Onsdag 11 september kl. 19:30 Vejstrup Valgmenigheds Kirke

Ruthie Dornfeld & Morten Alfred Høirup 

pressefoto ruthie dornfeld morten alfred høirup

Traditionel og nykomponeret roots- og folkemusik arrangeret for violin, vielle, guitar & sang

Den amerikanske violinist Ruthie Dornfeld og den danske guitarist og sanger Morten Alfred Høirup tager deres udgangspunkt i den internationale roots- og folkemusik. De har spillet sammen i flere forskellige konstellationer i de seneste 30 år, her iblandt den dansk-finsk-amerikanske trio American Café Orchestra (ACO).

Duoen har rejst med sin musik i bl.a. Danmark og USA, og i 2019 går turen bl.a. til Danmark, Tyskland og USA. Ruthie Dornfeld og Morten Alfred Høirup præsenterer deres musik i en udtryksfuld, intim og kraftfuld musikalsk dialog.

Der findes et videoklip hvor Ruthie og Morten spiller Ruthie's melodi Copenhagen Howdown ved en improviseret koncert på en lille bar i staten Washington på den amerikanske vestkyst: https://www.youtube.com/watch?v=7dbkupAYsl8

Ruthie Dornfeld (Violin, vielle)

Ruthies store tone, heftige rytmik og elegante stil, kombineret med et usædvanligt spændende og mangfoldigt repertoire, har skaffet hende et stort og begejstret publikum blandt dansere og koncertgængere i USA såvel som internationalt. Hun mestrer en bred vifte af traditioner og stilarter flydende, fra irsk og amerikansk over fransk musik til tango og free impro – og meget mere.

I løbet af de seneste 40 år har Ruthie optrådt med og undervist i såvel traditionel musik som sine egne kompositioner over hele USA, fra Manaus Operahuset i den brasilianske amazonjungle til Sibelius Akademiet i Helsinki, Finland.

Se mere på: http://www.ruthiedornfeld.com

Morten Alfred Høirup (Sang, guitar)

Morten Alfred spillede fra ganske ung i sin fars bryllupsorkester og blev senere en del af det københavnske folkemusikmiljø og er kendt og respekteret på den danske og internationale roots- og folkemusikscene som en innovativ og dybt original guitarist, sanger og komponist.

Gennem flere årtier har han turneret med traditionel såvel som nykomponeret dansk musik i Storbritannien, Europa, Rusland, Canada, USA, Japan, Australien og New Zealand.
Morten Alfred har modtaget en række Danish Music Awards med forskellige bands, bl.a. som Årets Danske Folk Komponist (2004), Årets Danske Folk Album (2001, 2005) og Årets Ærespris (2012).

Se mere på: http://www.mortenalfred.com

Vel mødt til Løvfaldskoncert.

Ulrich Klostergaard