Sommermøde: "En himmelsk dag i Vejstrup"

KategoriArrangement
Last Date
23 Juni 2019 14:00 - 17:00

”En himmelsk dag i Vejstrup”

Vejstrup Valgmenighed inviterer til Sommermøde søndag d.23.juni kl. 14.00

Emnet for sommermødet er det vigtige tværkulturelle, kirkelige projekt, Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde FTS, som blev søsat i Svendborg i januar i år.

Vi får besøg af Pernille Gade Krohn, som er projektmedarbejder på FTS, Hanne Wieland, præst ved Sørup Kirke, en deltager og en frivillig fra Sprogcaféen. Vi ser frem til et spændende og oplysende møde om, hvilke erfaringer det første halvår har bragt og hvad man forventer sig af fremtiden og af vores = medborgerens, medvirken.

Så i midsommerens svale luft og med rosernes duftende favntag, begynder vi Sommermødet med friluftsgudstjeneste i vores Mindelund, hvorefter der er sammenkomst med kaffe/te og kage i rosenhaven og præstegården med foredrag om FTS.

I tilfælde af regn og/eller blæst rykker vi festlighederne indendøre.

Med sommerhilsen fra Vejstrup Valgmenighed.