Forårsudflugt Rungstedlund

KategoriArrangement
11 maj 2018 07:00 - 07:00

Fredag d. 11.5.2018 sker det - årets første udflugt bliver en endags tur, hvor første stop bliver Karen Blixens hjem i Rungstedlund. I bussen drikker vi morgenkaffen og spiser nybagte boller og måske finder vi sponsorer til en lille morgenbitter, hvem ved! Kaffen og bollerne sørger menighedsrådet for. Selvfølgelig medbringer vi Højskolesangbøger, så vi kan starte dagen med en dejlig morgensang eller flere.

På Rungstedlund får vi en  guided omvisning, bruger god tid på egen hånd på dette spændende sted og slutter besøget af med, at spise vores medbragte madpakker.

Derefter går turen til Roskilde Domkirke, hvor vi vil få en kort fortælling om kirken. Efter besøget i domkirken sætter vi kurs mod Osted Efterskole, hvor forstander, tekstforfatter og komponist Per Krøis Kjærsgaard vi l guide os igennem en sangtime, hvor vi vil blive præsenteret for en del af de skønne sange han har skrevet. Per har bl. a. skrevet ”Kære linedanser” og ”Gi´ os lyset tilbage”.

Vi forlader Osted og efter en mindre køretur når vi frem til Overdrevskroen ved Ringsted, hvor vi skal indtage vores aftensmad inden vi sætter os i bussen, og med højskolesangbogen gør det, som vi altid nyder og er glade for – SYNGER!

Inden vi skal af sted, vil der blive indbudt til en info aften, hvor Anders har lovet at fortælle om Karen Blixen og Rungstedlund, så vi er godt forberedt. Datoen for denne aften bliver 2. maj kl. 19.00 i kirkehuset.

Vi skal køre med vores lokale Frank A. busser i en af hans skønne nye busser og Frank har sponseret en del af turen, så vi kan holde prisen på et fornuftigt leje.

Prisen bliver pr. person kr. 685.00 inkl. bus, morgenkaffe, entre´, omvisning på Rungstedlund, eftermiddagskaffe i bussen og to retters middag på Overdrevskroen. Drikkevarer for egen regning.

Hvis man har tendens til køresyge og derfor gerne vil sidde forrest i bussen, kan man gøre opmærksom på det ved tilmelding, så imødekommer vi det så godt vi kan.

Tilmelding senest d. 22. marts til Lene Isager – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. tlf. 40 40 26 46

Betaling senest d. 28. marts på konto  0815-353126578 eller mobilepay  74225 husk at skrive navn  + Rungstedlund. Tilmelding er bindende.

Vi håber at se rigtig mange tilmeldinger til denne spændende dag.

På gensyn

Anne Tingager og Lene Isager