Nyt

Har du problemer med åbning af skattemappen: klik her

Høstgudstjeneste hos Jens Åge Preisler, Vængemosevej 4, Skårup

høst 2018

Kære Fynske Fri- og Valgmenigheder!

Vi inviterer til fælles gudstjeneste søndag d.23.september kl. 10 i Odense Valgmenighed, Dronningensgade 1.
Kl. ca.11.30 spiser vi frokost og kan få talt lidt sammen.
Kl. ca. kl. 12.30 Fernisering: billedkunstner og digter Henrik Kruuse Sandstrøm udstiller sine billeder i kirkerummet og vil i den forbindelse fortælle om dem og læse digte.
Der vil også være musik ved vores 2 musikere. Vi slutter kl.13.30. Hver menighed medbringer selv frokost til et fælles ta-selv-bord.

Vi sørger for kaffe og drikkevarer, - og glæder os til at se jer. med de venligste hilsener Odense Valgmenighed Angående parkering: Der er P-plads på hjørnet af Ruggårdsvej/Vestre Stationsvej (5 min. fra kirken) og i Vindegade ( 10 min. fra kirken).

Nye billeder i kirkehuset

Vi har fået nye billeder i kirkehuset. Udstilleren er Walther Juul Hansen.
Walther udstiller nye portrætbilleder udvalgt af sin store, flotte ”portrætbilledsamling.” Han kommer søndag den 19. august kl. 10.00 (efter gudstjenesten) og fortæller lidt om billederne, om teknik og om materialer.
Elsemarie Hoffmann

blå perler

I forbindele med arrangementet fik Sangcenter Svendborg overrakt en Check på 20000 kr. til indkøb af højskolesangbøger. Fynske Bank var den glade giver. Sangbøger var indkøbt og lånt ud til "De blå Perler.

Sangcentecheck

Omtale af landsårsmødet i Vallekilde: Læs Lone Arntzens omtale under "Ordet er dit"

Opsang sommerkoncert 18

Opsangs sommerkoncert 14. juni 2018

Koncert
MidtVest Pigekor under ledelse af Dorte Bille gav en fantastisk koncert, hvor sang og klang fyldte kirkerummet
Mv1
Mv3   Mv4
Mv2

Fællesgudstjeneste 2. pinsedag i Oure præstegårdshave

Fællesgudstj 3   Fællesgudstj 4   Fællesgudstj 2     Fællesgudstj 1

Konfirmander 2017-18            konfirmander 2018 1

Konfirmander 2017-18

Landsårsmøde i Vallekilde 2. -3. juni: Program, oplysninger og tilmelding - se www.friegrundtvigske.dk

”Fynsk tradition & fornyelse i kirkens sang & musik”

P4 Fyn 1   P4 Fyn 2

P4 Fyn 3

En fantastisk og givende begivenhed i Vejstrup Valgmenighed

En stemningsfuld aften ved temagudstjenesten

temagudstj forsideFine tekster om Måne og Sol, længsel, ydmyghed, beherskelse og overmod.
Inspirerende musik om månen

Klokken 19:00