Nyt

Har du problemer med åbning af skattemappen: klik her

Bibelbanko

Kom til en sjov og spændende bibelbanko-eftermiddag  i kirkehuset
Søndag den 11. november kl.14.00
Konfirmanderne arrangerer en spændende eftermiddag med
            Bibelbankospil
         Amerikansk Lotteri
            Salg af juletræer
           Kaffe / te med kage

1 bibelbankoplade samt kaff/te og kage : 30 kr.
ønsker man flere plader koster de 10 kr. pr. stk

Alle er meget velkomne

Gotland – historie, kultur, natur

Søndag d. 9. september drog 32 forventningsfulde mennesker mod Gotland på den tur, som var arrangeret af Vejstrup Valgmenighed/Lene Isager, og vi fik som overskriften siger hele pakken: historie, kultur, natur. Gotland er på størrelse med Fyn men mere langstrakt 174 km lang og 50 km bred på det bredeste sted. Når vi kørte, oplevede vi et meget foranderligt landskab. Midt på øen var rigtig god landbrugsjord, og vi så et par store landbrug og mange mindre med flokke af malkekvæg, meget fedekvæg og mange får. Jo længere vi kom både nord og syd på så vi meget skov – overvejende fyrreskov, og sydpå var landskabet præget af kilometervis af stengærder med mange flade sten i modsætning til de danske, som er opbygget af runde sten. Helt sydpå og nordpå dukker grundfjeldet op. Det består af kalksten, og den hårde klippe har overlevet tidens tand og står tilbage som ”rauker”- et imponerende syn.  Læs videre under punktet "Ordet er dit"

Gotland til forsiden

Løvfaldskoncert

Løvfaldskoncert forsiden

Stemningsfuld koncert i kirken

Ulrich Klostergaard                                                                                             Susanne Skov

Høstgudstjeneste hos Jens Åge Preisler, Vængemosevej 4, Skårup

høst 2018

Nye billeder i kirkehuset

Vi har fået nye billeder i kirkehuset. Udstilleren er Walther Juul Hansen.
Walther udstiller nye portrætbilleder udvalgt af sin store, flotte ”portrætbilledsamling.” Han kommer søndag den 19. august kl. 10.00 (efter gudstjenesten) og fortæller lidt om billederne, om teknik og om materialer.
Elsemarie Hoffmann

blå perler

I forbindele med arrangementet fik Sangcenter Svendborg overrakt en Check på 20000 kr. til indkøb af højskolesangbøger. Fynske Bank var den glade giver. Sangbøger var indkøbt og lånt ud til "De blå Perler.

Sangcentecheck

Omtale af landsårsmødet i Vallekilde: Læs Lone Arntzens omtale under "Ordet er dit"

Opsang sommerkoncert 18

Opsangs sommerkoncert 14. juni 2018

Koncert
MidtVest Pigekor under ledelse af Dorte Bille gav en fantastisk koncert, hvor sang og klang fyldte kirkerummet
Mv1
Mv3   Mv4
Mv2

Fællesgudstjeneste 2. pinsedag i Oure præstegårdshave

Fællesgudstj 3   Fællesgudstj 4   Fællesgudstj 2     Fællesgudstj 1

Konfirmander 2017-18            konfirmander 2018 1

Konfirmander 2017-18

Landsårsmøde i Vallekilde 2. -3. juni: Program, oplysninger og tilmelding - se www.friegrundtvigske.dk

”Fynsk tradition & fornyelse i kirkens sang & musik”

P4 Fyn 1   P4 Fyn 2

P4 Fyn 3

En fantastisk og givende begivenhed i Vejstrup Valgmenighed

En stemningsfuld aften ved temagudstjenesten

temagudstj forsideFine tekster om Måne og Sol, længsel, ydmyghed, beherskelse og overmod.
Inspirerende musik om månen

Klokken 19:30